Új hódítók
2017. november 21. írta: zséee11

Új hódítók

Mosómedve valószínűleg mindenkinek az jut eszébe h "jaj,de aranyossak ahogy a kis orra össze vissza jár".Milyan jó is lenne ha  itt Magyarországon is meg találhatnánk őket nem?Nem!!!!!De mondok még meg lepőbet:vannak itt is.

Képtalálat a következőre: „mosómedve”

források:

Játékmackó: Mosómedve (2) (kép)

 

Jó oké még csak épp h át szöktek hozzánk.De Madridba már szinte közönségesnek számítanak és ha végleg meg telepednek akkor szinte lehetetlen ki űzni őket.De miért olyan nagy baj h ide tartanak?Az még talán mellékesnek számít h ki kukáz szinte mindent.De beszöknek a lakásokba és ellopkodnak mindent,meg rágják az ételeket.és eszméletlen mennyiségű vírusokat,baktériumokat és egyéb kórókózókat  terjesztenek.Cakompakk nagyon aranyosak,de jobb h ha csak egy Németországi utazáson találkozunk velük

(Egyébként Amerikából származnak,de Német országba is átkerültek az Amcsi termékek által és bizony el is terjedtek.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezawow.blog.hu/api/trackback/id/tr613344269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása